DONEER, word vriend en STEUN

Fan van het Crypto Kwartiertje? De podcast kan niet gemaakt worden zonder jouw hulp, dus doneer en word vriend van de show, of nog beter: Crypto Crypster, een supervriend! Natuurlijk is eenmalig doneren ook mogelijk om Het Crypto Kwartiertje een steuntje in de rug te geven.

Donaties lopen via BackMe, een platform voor creatieve contentmakers. Klik HIER om naar het donatieplatform te gaan, of kies een van onderstaande opties door erop te klikken en doneer. BackMe handelt betalingen en abonnementen voor Het Crypto Kwartiertje af, schrik dus niet van de nieuwe website die opent.

Eenmalige donatie, vul na klikken zelf een bedrag in.

Doneer eenmalig vijf euro

Via onderstaande knoppen kun je langdurig vriend van de show worden, want de podcast kan niet bestaan zonder jouw input en steun. Met een maandabonnement steun je het Crypto Kwartiertje structureel. Natuurlijk levert een abonnement je mooie extra content op! Als crypster of cryptovriend krijg je exclusief maandelijks een unieke special. Wanneer je crypster bent, krijg je zelfs twee cryptokwartiertjes per week! Aanmelden en opzeggen kan maandelijks. Klik op een van de onderstaande knoppen en doneer. Vragen? Neem CONTACT op.