Over ons

Kevin Smit:

Kevin Smit is een docent marketing aan een mbo-instelling. Ook is hij een tech-enthusiast in de breedste zin van het woord. De belangstelling voor crypto is een logisch vervolg als je zijn economische achtergrond meerekent. Op 31 december 2020 is Kevin gestart met (de verdieping in) crypto, waarna al snel het idee kwam om dit te combineren met een podcast, ‘Het Crypto Kwartiertje’ werd geboren!

Naast het maken van deze podcast en lesgeven vult Kevin zijn tijd met et rennen in de natuur waarna hij tot rust komt met zijn favoriete maaltijd: de kapsalon. Daarnaast speelt hij graag een spelletje op zijn Xbox, consumeert hij films en series en heeft hij interesse in media. Binnen de organisatie is Kevin verantwoordelijk voor de montages van de podcast episodes en de sociale kanalen.

Wil je meer zien van Kevin? Volg hem op Twitter: KLIK

Heb je vragen aan Kevin? Stel ze via het contactformulier.

Joey Teekamp:

Joey Teekamp aan het werk als presentator

Joey Teekamp is economiedocent, lerarenopleider aan een hbo-instelling en presentator. Hij heeft interesse voor nieuwe economische ontwikkelingen. Door zijn ervaring in de wereld als presentator wil hij de podcast aanvliegen vanuit een nieuwsgierige instelling. Hij heeft niet de ambitie om de grote crypto expert te worden, maar wil zich wel graag vastbijten in de materie.

Joey is in zijn vrije tijd nog altijd veel bezig podcasts en presenteren. Hierin heeft hij diverse andere projecten lopen. Als de zon schijnt wil hij nog wel eens op de racefiets stappen. Oh en hij staat op het punt om vader te worden. Waarschijnlijk is dat al gebeurd wanneer je dit leest, daar gaat zijn vrije tijd…

Binnen de organisatie is Joey verantwoordelijk voor de website en de techniek achter de schermen.

Wil je meer zien van Joey? Volg hem op Instagram: KLIK

Heb je vragen aan Joey? Stel ze via het contactformulier.